16.10.2018

Kuulumisia vuodelta 2018

Alkukesällä kävin muutaman kerran vesillä. Pari yöretkeäkin tuli tehtyä. Sitten jossain vaiheessa alkoi alaselkä kipuilla. Samantapaista vaivaa oli ollut ennenkin. Mutta ei ennen melonnan aiheuttamana. 
Tästä johtuen koko innostus lajia kohtaan lopahti aika täydellisesti. Se oli vähän helpottavaakin. Ei tarvinnut meloa melomisen takia. Voi tehdä muitakin asioita. 

Ja koska olen välillä aika nopea tekemään päätöksiä, niin myin merikajakin pois saman tien.  Tämä on jo off topic, mutta jos joku miettii, mahtuuko 5,36 pitkä Valleyn Etain Toyota Priukseen sisälle, ilman että peräylitys on yli 2 metriä, niin vastaus on kyllä. Ostajalla ei ollut kattotelineitä. Sinänsä kyllä aivan asiallinen kuljetus ja kuormansidonta, ei siinä mitään. Oli vain hurjan näköinen. 

Koskikajakki minulla vielä on, enkä ole sitä myymässä. Syyskuussa kävin jopa melomassa sillä. http://pikkulokki.blogspot.com/2018/09/splish-splash.html

Blogi ei tule jatkumaan, ainakaan entisessä loistossaan. Ja tuskin minun melomisenikaan. Mutta tuskin nämä melontahommat kokonaan unohtuu. Ehkä vedän yhden peruskurssin keväällä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti