5.10.2011

kajakki myynnissä *MYYTY*

Myyn hyväkuntoisen Goltziana Marlin kajakin.

Pituus 5,18m  leveys 56cm  paino 22kg. Säätöevä.
Pohjassa pintanaarmuja. Mukaan 2 aukkopeitettä.
Ostin kajakin uutena elokuussa 2010 ja sillä on melottu noin 1700km.

Kajakki sopii hyvin pienillekin henkilöille. Lastitilat riittävät hyvin muutaman yön retkille. (Olen tehnyt kajakilla viikonkin mittaisia reissuja.) Kajakki on todella ketterä käänneltävä niin aallokossa kuin tyynessäkin. Evä alhaalla kulkee myös suoraan. Hyvä, merikelpoinen ja kaunis kajakki. Harmittaa luopua, mutta tarvitsen enemmän lastitilaa.
Kajakki on koemelottavissa Kotkassa, Mansikkalahden rannassa. Jos kiinnostaa, soita 040-5273209.
Hinta 1300 euroa.




3 kommenttia:

  1. Goltziana Marlin on hieno ja kehuttukin kajaki. Jos keräisin näitä, ostaisin.
    Olisi mukava kuulla käyttäjäkokemuksia Vivianesta. Sehön on kaupasta ostettuna melko kallis, mutta kaitpa on hintansa arvoinen. Nopeus, käsiteltävyys, aallokko-ominaisuudet jne. verrattuna Goltzianaan?

    VastaaPoista
  2. Okei, vertaillaan sitten. Viviane on nopeampi. Se onkin varmaan selvää kun pituuseroa on 63cm. Käsiteltävyydessä suurin ero on silloin kun lillutaan paikallaan tyynessä vedessä. Goltziana kääntyy melkein ajatuksen voimalla kun taas Vivianea saa kammeta ajan kanssa. Kun on vähän vauhtia ja peräsin alkaa purra niin Vivianekin kääntyilee helposti.

    Sivumyötäinen on kai hankalin aallokko meloa. Siinä peräsin antaa hyvän edun. Oli kohtalaisen kokoista aallokkoa Loviisan edustalla. Tuuli SW 8. Aalto tuli suoraan itämeren perukoilta. Melalla pystyi mättämään vauhtia sydämensä kyllyydestä ja hoitaa ohjausliikkeet jaloilla. Eri meininki kuin säätöevällisellä Goltzianalla, joka vaati melkein joka välissä melaperäsintä. (Melontatekniikkani ei ole täydellinen.)

    Viviane lastattuna on hyvä ja tukeva kaikissa olosuhteissa. Tyhjänä tuuliherkkä. Käyttäytymisessä ei ole yllätyksiä.
    Goltzianaa on hyvä meloa myös ilman lastia. Se on myös ollut hyvä ja tukeva kaikissa koetuissa olosuhteissa. Ylikuormassa hieman uppotukkimainen meloa.
    Minulle merkittävin ero on lastitiloissa. Goltzianaan mahtuu kaikki tarvittava mukaan lukien 13 litraa vettä ja 8 tölkkiä olutta. Mutta ei vaelluskenkiä, kiikareita eikä järjestelmäkameraa jalustoineen.

    VastaaPoista
  3. Myyty. Kotkan Melojat ry sai hyvän kajakin.

    VastaaPoista