30.8.2014

Pohjoiseen

Olin kolme viikkoa pohjois-Norjassa. Sen vuoksi en ole blogia vähään aikaan päivitellyt. Nyt riittää taas juttua pitkäksi aikaa.
Ensin on noin viikko melontaa Kvänangenin vuonossa. Siellä on Haaga-Helian liikunta- ja luontomatkailun opiskelijoiden melontakurssi. Olin siellä apuohjaajan roolissa. Tämä oli loistava tilaisuus saada lisäoppia melonnan ohjaamiseen.
Kurssin jälkeen oli muutama välipäivä. Opiskelijat häipyivät ja jäimme Petrin ja Heikin kanssa odottelemaan Nordkapin porukkaa. Käytimme välipäivät retkeilyyn, 200-400 metristen vuorten huiputtamiseen ja melontavarusteiden huoltamiseen.
Sitten oli koko matkan kohokohta. Meloen Mageroyan saaren ja Nordkapin ympäri. Mutta aloitetaan kuvien kanssa päivä kerrallaan.

Ma 11.8.2014 Lahti. Pakkasimme kajakit opiskelijoiden kanssa. Lähdimme Jyrkin ja Petrin kanssa n. 17.00 ajamaan pohjoista kohti.

Ti 12.8.2014 Lille Altasfjorden. Arctic Fjord Camp. Aurinkoinen ja lämmin sää. Odottelua että opiskelijat saapuvat paikalle.

Ti 12.8.2014. Arctic Pub.

Ke 13.8.2014, sama paikka. Sateinen ja tuulinen keli. Tänään emme meloneet. Ohjelmassa oli teoriaa maissa ja toipumista pitkästä ajomatkasta. Huomenna aamulla kajakit vesille ja matkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti