8.11.2015

Selfiekeppi

7.11.2015. Tuntuu, että liian harvoin pääsen melomaan. Töitä on melkein joka päivä, viikonloppuja myöten. Pimeälläkin tietysti voisi meloa.
Eilen lauantaina kävin Welhonpesässä katselemassa Rockpool:in kajakkeja. Erityisesti Alaw kiinnosti. Erona muihin saman kategorian kajakkeihin, siinä on levyjalkatuki ja polville todella hyvin tilaa. Hyvät polvitilat sitten aiheuttavat poikkeuksellisen korkean etukannen. Joka taas saattaa pitemmän päälle alkaa häiritä kannen yläpuolisia toimintoja ja liikkeitä. Tai sitten ei. Se pitäisi saada kunnon pitkäaikaiseen koemelontaan ennen ostopäätöksen tekoa. Toistaiseksi päätin pysyä Etain:issa, joka ei ole ollenkaan huono kajakki sekään. Säästyneet rahat voi tuhlata esimerkiksi asuntolainan maksamiseen, hammaslääkäriin tms. turhuuteen.

Sunnuntaina töiden välissä ehdin käymään vesillä sen verran, ettei totuus unohtunut. Lämpöä oli 7 astetta, tuuli 3-5 etelästä. Meloin anorakissa, koska siinä on kuivapukuun verrattuna parempi liikkuvuus. Enkä viitsi kuivapukua kuluttaa, jos keli on näin hyvä. Se oli kyllä ruumassa mukana vaihtovaatekerran kera. Anorakin alla oli ohut urheilukerrasto ja ohuehko fleecekerrasto. Hyvin tarkeni, ja sai piponkin ottaa välillä pois kun alkoi hikoiluttaa.

Selfiekeppi oli onneksi mukana.

Pidin kahvitauon Lehmänsalmessa.

Hienoja vihreän sävyjä, joita kamera ei tietenkään kunnolla tallenna.

Lehmäsaaren eteläpäähän tuli loivasti mataloituvaan rantaan maininkia, joka murtui jotenkuten surffattaviksi aalloiksi. Varsinkin peräsurffia oli hauska taas harjoitella.

1 kommentti: