8.5.2016

Melonnat 5.5. - 7.5.

Torstai 5.5.2016
Olen harrastanut aikidoa viime syyskuusta lähtien. Muiden tekniikoiden lisäksi aikidoon kuuluu mm. jo-kepillä tehtäviä tekniikoita. Kehittää koordinaatiota ja kehonhallintaa. Meloin Lehmäsaaren pohjoispäähän parin kilometrin päähän kotirannasta. Saaressa on hyvä harjoitella vähän piilossa, koska huitomiseni näyttää vielä suurinpiirtein samalta, kuin jos kolmivuotiaalle antaisi haravan. Mukana oli lunttilappu, jo kihon suburi, eli peruslyönnit.


Perjantai 6.5.2016
Vajassamme on seisonut muutama kajakki noin 5 vuotta. Omistajan nimen tiedämme, mutta yhteystietoja ei ole, emmekä ole omistajaa kovista yrityksistä huolimatta tavoittaneet. Jäsenmaksujakaan ei ole tullut tilille. Ongelmallinen tilanne seuran kannalta. Mitä näille paateille uskaltaa tehdä? Viviane ei kokonsa puolesta edes sovellu seuran yleiseen käyttöön. Meloin tänään paatin välivarastoon odottamaan jatkotoimenpiteitä.


Lauantai 7.5.2016
Seuran toimintasuunnitelmaan merkitty "kauden avajaismelonta". Hienosta ilmasta huolimatta vain kolme paattia saatiin vesille. Meloimme tuttuun paikkaan Lehmäsaaren eteläpäähän. Paistoimme makkaraa ja vähän viskipullosta maistettiin. Paluumatkalla pysähdyimme Varissaaren ravintolassa jäätelöllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti