20.6.2016

Kunto- ja aaltomelontaa

On tässä melomassa käyty. Päiväretkiä, koskimelontaa, höntsäpooloa ja vedetty tekniikkaharjoituksia. Kamera vain on pysynyt tukevasti liivin taskussa.
Lauantaina 18.6.2016 oli tuulta 10-12m/s (keskituuli). Tuuli oli etelästä, joten isoa aaltoa tuli Kotkansaaren rannalle. Olimme kolmen melojan voimin nauttimassa aalloista. Kivaa oli.

Alla olevat kuvat ovat taas sunnuntailta. Silloin oli tuulta enää 8-10m/s lounaasta. Ajattelin meloa 5 km päässä olevaan Viikarinsaareen ja takaisin. Tuuli oli sinne päin meloessa nappivastainen. Puolen kilometrin jälkeen ajattelin, että ei mitään mahdollisuuksia päästä perille. Liian kova tuuli. Päätin meloa kuntoilu- ja tekniikkaharjoittelumielessä vastatuuleen niin pitkälle kuin hyvältä tuntuisi. Tatsi löytyi, ja yhtäkkiä olinkin melkein Viikarin vieressä. Ei muuta kuin maihin juoma- ja evästauolle.

Takaisin meloessa en malttanut olla kiertämättä Viikaria tuulenpuolelta. Paluumatkalla myötätuulessa sai harjoitella ohjaustekniikoita ihan kylliksi. Evä on nimittäin vähän epäkunnossa. Tyyppivika, joka on ainakin Etain:issa ja North Shore:n uudemmissa Atlanticeissa. Siis muovimalleissa.

Havourin pikkusaari ja Mussalon satama.

Lintukari Viikarin vieressä.

Viikarin länsipuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti