18.11.2014

Kuntolenkki ja kilometrit

Merimuseo Vellamo ja museoaluksia.

Kivisalmen silta. Silta on saanut uutta peltiä.

Sattuu olemaan pari yövuoroa töissä alkuviikosta. Tarkoittaa sitä, että valoisaa aikaa jää melontaan. Tämän päivän lenkin teemana oli kuntomelonta.Vedin reipasta vauhtia Kotkansaaren ympäri kaksi kertaa. Matkaa tuli 20km. Keskinopeus 8,2km/h. Välillä keskityin hakemaan oikeaoppista melontatekniikkaa. Jotain ehkä löytyikin. Keli oli loistava reipasta eteenpäinmelontaa ajatellen. Tuulta oli 1-2m/s.
Tälle lenkille en laittanut kuivapukua päälle. Halusin enemmän liikkuvuutta ja hengittävyyttä. Kuivapuku kangistaa liikkeitä jonkin verran. Keli oli tyyni, ei pärskeitä, ei sadetta. Ei ollut tarkoitus temppuilla, vaan mennä eteenpäin. Merten jumalat minua varjelkoon ylimielisyydeltä, mutta en oikein osaa kuvitella kaatuvani kajakilla. Ainakaan näin tyynessä ja suoraan meloessa.
Varavaatekerta ja extraenergiaa oli toki mukana. Anorakin alla oli kaksi vaatekerrosta. Juuri tarkeni ilman käsineitä, koska ei tuulta ei ollut. Melarukkaset myös jollakin tavalla kangistavat liikkeitä. Melon paljain käsin aina kun on mahdollista.
Kilometreissä tuli tänään 1700 täyteen. Viime kauden loppulukema on ohitettu. On juuri ja juuri mahdollista ylittää myös kauden 2011 tulos, joka on 1843. Riippuu keleistä. Ei sillä mitään väliä ole, mutta olisihan se kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti