15.11.2014

Pulikointia, työpaja ja Cornwall

Mussalon satama 8.11.2014.

8.11. Kävin kevyellä päiväretkellä kiertämässä Mussalon. Omituista oli meloa pitkästä aikaa lähes tyynessä. Ilmat ovat jo kylmiä. Rukkasia on käytettävä meloessa ja taukovaatetukseen on kiinnitettävä huomiota.

9.11. Pulikointipäivä. Suppailua Beaufortilla matalalla hiekkarannalla. Herätti hieman huomiota ohikulkijoissa. Suppailu on hauskaa. Alatuki kehittyy nopeammin kuin tasapaino.
Sitten treenasin eskimoita. Herätti kohtalaisesti huomiota ohikulkijoissa. Pari ensimmäistä tuntui naamassa ilkeältä kylmyyden vuoksi. Sitten tottui. Käsieskimo onnistui, mutta vaivoin. Pään liike mättää. Ei ole kunnolla selkäytimessä. Pitäisi harjoitella useammin.
Lopuksi kävin uimassa kuivapuku päällä. Porukka pysähtyi tuijottamaan ja osoittelemaan sormella. Kannatti uida, löytyi yksi reikä kuivapuvusta. Takapuolen kohdalla oli pintakankaassa sekä sisäpuolella pistemäinen repeämä. Ei siitä läpi nähnyt, mutta löytyi vaivatta. Tööttäsin siihen sisäpuolelle Liquisolea.

15.11. olin muutaman melojakaverin kanssa Melonta- ja soutuliiton järjestämässä melontaturvallisuuden työpajassa Lohjalla. Keskustelua ohjaamisesta, riskeistä ja turvallisuusajattelusta. Sai uusia näkökulmia asiaan. Hienoa, että näitä järjestetään!

ps. olen ilmoittautunut Cornwallin reissulle toukokuussa 2015. JiiiiHaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti