18.12.2013

Beaufort saapunut!

Maanantaina 9.12. soittivat vihdon NWI:stä, että kajakkini on valmis noudettavaksi. Lauantaina lähdimme hakureissulle. Tilasin kajakin lokakuun alkupuolella. Toimitusaika piteni koska Kokkolan tehdas unohti ensimmäisestä kajakista vahvikkeet. Mutta eihän tässä kiire ollut. Tavoite oli saada uusi paatti ensi kesäksi. Mukava bonus olisi, jos sitä ehtisi vielä tällä kaudella melomaan. Nyt näyttää kelit siltä, että ehtii.

Tuo sinivalkoinen on minun rockhopper-versio. Kaveri osti itselleen tuon oranssin. Se on TR, eli perusmalli. Vähän käytetty ja siisti demokajakki.

Arvostin kovasti sitä, että liikkeestä löytyi tähän kajakkimalliin hyvin sopivia aukkopeitteitä. Ne ovat P&H -merkkisiä. Säädettävä combipeite löytyi saman tien mukaan. Jätin tilauksen aukkarista, jossa vyötäröputki on kokonaan neopreenia. Se on tiiviimpi rullailussa ja muussa väärinpäin melonnassa.Kävimme samalla reissulla Klaukkalassa. Kaverille piti tuoda Lahnakosken grönlantilaismela ja norsaq. Ostin samalla itselleni myös Lahnakosken. Ei ollut hinnalla pilattu. Näistä ehkä lisää juttua myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti