2.6.2014

Melontamatka Cornwalliin

Matkalle lähdöstä tein päätöksen viime syksynä. Halusin nähdä ja saada tuntumaa ison meren rannikolla melomiseen. Ulkomailla en aiemmin ollut melonut, lukuunottamatta pikku pyrähdystä Azoreilla. Tämän matkan järjesti Aavameri -niminen yritys. Matkan hinta oli 870€, sisältäen majoituksen, kajakkien ja välineiden lainauksen, kuljetukset ympäri Cornwallia ja opastuksen viidelle melontapäivälle.

Sunnuntai 25.5.2014 oli matkustuspäivä. Bussi lähti Kotkasta 4.30, sitten lento Norwegianilla Gatwickiin. Sieltä junalla Falmouth:iin. Vaihto oli Readingissa ja Trurossa. Junayhteydet tuntuvat toimivat hyvin UK:ssa. Kiskot vain olivat pitkät. Paljon istumista ja tylsistynyttä tuijottamista ikkunasta ulos. Näkyi lähinnä pusikoita ja kivitaloja. Olin perillä 18.34. Benjamin ja Sonja olivat asemalla vastassa.
Lennot ja junamatkat varasin hyvissä ajoin etukäteen netin kautta. Menopaluulento oli n. 220€ ja junamatkat 82€. Bussimatkat Kotka-HKI-Kotka oli n. 59€. Falmouthissa liikuimme minibussilla ja se sisältyi matkan hintaan. Kajakit kulkivat trailerissa. Meitä oli 6 + 2 opasta.

Kuvattu lentokoneen ikkunasta. Jossakin englannin kanaalin yllä.

Majatalo. http://www.falmouthbackpackers.co.uk/ Tiivistunnelmainen, mutta mukava ja siisti paikka. Majoitus sisältyi matkan hintaan. Otin yhden lisäyön, joka maksoi 19€.

Ravintola "5 degrees west" Falmouthin rantakadulla. Etusormi osoittaa Lizard point:iin. Aamulla sinne.

Rump steak. Oli hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti